piscine naturelle vitii

HET BIOLOGISCH ZWEMBAD DOOR VITII

Het biologisch zwembad: zwemmen in harmonie met het milieu.

Het biologisch zwembad, ook wel biologisch baden, natuurlijk baden of natuurzwembad genoemd, is geïnspireerd op de waterlichamen die in de natuur voorkomen. Het biologisch zwembad maakt geen gebruik van chemische waterbehandeling zoals chloor of broom. Het vertrouwt op het evenwicht van levende organismen om het water te zuiveren.

Op basis van dit concept heeft Vitii een uniek biologisch filtersysteem ontwikkeld dat van zwembaden biologische zwembaden maakt. Bacteriële, UV- en mechanische filtratie zorgen er samen voor dat de waterkwaliteit jarenlang optimaal blijft.

In vergelijking met een traditioneel zwembad verbruikt het biologisch zwembad dus minder water.

Met Vitii trakteer je jezelf op een natuurlijk zwemmen in een biologisch zwembad.

EEN UNIEK BIOLOGISCH ZWEMBAD

Zuiver water dat doet denken aan bergmeren en rivieren.

Het biologisch zwembad biedt vele voordelen. Het biedt een unieke ervaring in zacht, zuiver water. Ideaal water om in te zwemmen voor ontspanning en/of plezier.

Het is vrij van chemicaliën, wat goed is voor uw gezondheid. U kunt van het water genieten zonder risico op roodheid, oogirritatie, allergieën, schimmelinfecties of longproblemen. Een zwembad dat uw gezondheid respecteert!

Het Vitii-zwembad is ontworpen om door jong en oud te worden gebruikt. Het filtratiesysteem kan gemakkelijk worden geplaatst in hotels, fitnesscentra, openbare en particuliere zwembaden in België, Frankrijk en elders. Een systeem dat bij iedereen past!

piscine naturelle écologique
piscine naturelle

EEN BIOLOGISCH ZWEMBAD IN HARMONIE MET DE OMGEVING

Een ecologisch zwembad voor de planeet.

Tegenwoordig is ecologie een cruciaal punt. Wie een zwembad wil bouwen, moet daar rekening mee houden. Het klassieke zwembad maakt steeds meer plaats voor alternatieven zoals het biologisch zwembad.

Waterbehandeling en chemische filtratie worden immers vaak verantwoordelijk gesteld voor gezondheids- en milieuproblemen.

Het biologisch zwembad is de combinatie van comfort en ecologie

Vitii-filtratie biedt water dat vrij is van chemicaliën zoals chloor en broom. Dit is een belangrijk gebaar voor het milieu.

Het biologisch zwembad is gebaseerd op bacteriële filtratie die op het evenwicht van de levenden is gebaseerd. Zo hoopt het water geen verontreinigende stoffen op in het zwembad.

Het enige waterverbruik komt van het terugspoelen dat nodig is voor de filtratie. Bovendien is het vervuilde en niet-vervuilende water dat naar buiten wordt afgevoerd een uitstekende meststof voor hergebruik van uw zwembad.

Het natuurlijk zwembad gebruikt weinig water en vermindert de ecologische voetafdruk op onze aarde.

EEN BIOLOGISCH ZWEMBAD ONTWORPEN VOOR U

Een natuurlijk bad dat bij u past

Een biologisch zwembad biedt alle mogelijkheden. Dankzij de Vitii-filtratie kunnen alle zwembaden worden omgevormd tot een natuurlijk zwembad.

Klein of groot, binnen of buiten, verwarmd of niet, in hout of in een container, het natuurlijk biologisch zwembad kan overal voor uw plezier worden gebruikt. Een natuurlijk zwembad dat gemakkelijk kan worden verwarmd zonder het risico dat het levensevenwicht wordt verstoord. Een extra troef om het hele jaar door te genieten van de geneugten van natuurlijk water.

Een ideale oplossing voor een biologisch zwembad dat esthetisch, stijlvol en in harmonie met de natuur is.

Wilt u meer weten over de biologische zwembaden van Vitii? Neem contact met ons op om uw project te bespreken.

filtration biologique vitii

Lees meer over het biologisch zwembad Vitii