Piscine naturelle réalisation Waterplouf

ZACHT WATER DAT MILD IS VOOR UW GEZONDHEID

Het filtratiesysteem Vitii is speciaal ontworpen voor alle types zwembaden.

Het is ontwikkeld om u zacht water te kunnen bieden dat mild is voor uw gezondheid en voor het milieu. Bovendien past het Vitii-filtratiesysteem zich aan de meeste projecten of bestaande zwembaden aan: binnen- of buitenzwembaden, met of zonder begroeiing.

EEN NIEUWE KIJK OP HET ZWEMBAD

Ons biologisch filtratiesysteem voldoet aan de strengste normen en vereisten inzake comfort.

Vitii gebruikt geen chemisch desinfecteermiddel zoals chloor, broom of koper… Deze waterreinigingstechniek maakt het mogelijk om een waterkwaliteit te verkrijgen die aan de openbare normen voldoet.

Alle materiaal is compatibel met het Vitii-filtratiesysteem: verwarming, luik, tegen de stroom in zwemmen, indoor aqua bike en nog veel meer. Met het Vitii-filtratiesysteem van Aquatic Science kunt u nieuwe sensaties ontdekken, zachtheid in overeenstemming met de natuur. Mildheid voor de gezondheid en voor het comfort van de zwemmers.

Expérience Vitii piscine naturelle

DRIE GROTE FASES

Vitii is een filtratiesysteem voor uw zwembad dat in drie fases werkt: de afbraak van organische stoffen, de ontsmetting van het water en het herstel van het minerale evenwicht.

1. CIRCULATIE EN FILTRATIE

Filtration écologique Vitii

De eerste fase bestaat eruit om alle zwevende (mechanische) en opgeloste (organische) vervuiling weg te halen. Allereerst maakt een polyvortex het mogelijk om alle zwevende deeltjes groter dan 0,05 mm te verwijderen. Daarna zorgt de biologische filter ervoor dat de organische stoffen en microresten in het water dankzij het afbraakproces van de bacteriën uit het water worden verwijderd. Dat bacteriële afbraakproces neemt de zuiverende werking over van planten en hun wortels.

2. ZUIVERING

Filtration écologique pour piscine

Een UV-reactor met een door Aquatic Science ontwikkeld geavanceerd oxidatiesysteem ontsmet en zuivert het water. Die UV-technologie van superieure kwaliteit gebruikt de UV-stralen zowel om het water te ontsmetten als om het zuurstofgehalte te herstellen. Dit ontsmettingssysteem voldoet aan de drinkwaternormen en zorgt ervoor dat het water hygiënisch en kristalhelder blijft.

3. AUTOMATISERING EN REGELING

filtration pour la piscine naturelle chauffée

De mineralen en bacteriën worden automatisch in het systeem geïnjecteerd, om het evenwicht in het water af te stellen.

  • Bacteriën om altijd een meerderheid aan doeltreffende bacteriën te hebben die de organische resten wegwerken die door de baders zijn achtergelaten;
  • Mineralen om steeds te kunnen genieten van een optimaal calcium-koolzuurevenwicht.