EEN NETWERK VAN ERKENDE ONDERNEMERS

Aquatic Science heeft een netwerk van hooggekwalificeerde professionals uitgebouwd die speciaal geselecteerd zijn op basis van hun vakkennis, hun service en hun professionaliteit. Met ons Vitii-certificaat krijgt die vakkennis bovendien een officieel karakter.

Om dat certificaat te behalen, heeft elke installateur een strenge opleiding gevolgd bij onze trainers van de Aquatic Science Academy. We zien die opleiding als een ware waarborg voor kwalilteit en betrouwbaarheid, een garantie die we al onze klanten bieden.

Installateurs vitii pour la piscine naturelle

EEN VITII-INSTALLATEUR BIJ JOU IN DE BUURT

Vitii baseert zich op een uitgebreid netwerk van erkende ondernemers overal in België en Frankrijk, maar ook in Zwitserland en Groot-Brittannië. Ontdek waar zich bij jou in de buurt een Vitii-installateur bevindt!

Als u geen erkende installateur in uw omgeving kunt vinden, neem dan contact met ons op om ons meer te vertellen over uw project en praat vervolgens met de aannemer van uw keuze!

   Word Vitii-installateur

   Het werkingsprincipe van biominerale filtratie is eenvoudig maar verschilt van klassieke filtratie. Als vakman moet u de vragen van uw klanten kunnen beantwoorden en een grondige technische kennis hebben.

   Om u de mogelijkheid te geven om het proces van biologische filtratie volledig onder de knie te krijgen, organiseren we hierover een specifieke opleiding. Na afloop ontvangt u dan het diploma van erkende Vitii-installateur. Die opleiding vormt ook de ideale gelegenheid om onze andere specialisten te ontmoeten en om uw ervaringen met andere vakmensen te delen en uit te wisselen.

   Wilt u Vitii-installateur worden?

   Installateurs Vitii