piscine sans produits chimique

EEN CHLOORVRIJ ZWEMBAD VOOR UW GEZONDHEID

Een ecologisch gefilterd zwembad voor uw welzijn.

Een zwembad brengt gezelligheid in een huis. Het biedt ontspanning en plezier, maar voegt ook esthetische aantrekkingskracht en meerwaarde toe aan uw huis.

Een zwembad in een huis is vooral een moment van plezier. Een plek van welzijn voor het hele gezin. Maar om er optimaal van te kunnen genieten, moet je ook rekening kunnen houden met de gezondheid en het milieu.

Het zogenaamde conventionele zwembad gebruikt chloor en andere chemicaliën om het water te behandelen. Het water in het zwembad kan bij mensen slechte bacteriën doen ontstaan. Daarom is het noodzakelijk om het te kunnen reinigen. Chloor is efficiënt en goedkoop, maar het is ook vrij agressief voor de huid en de gezondheid.

Tegenwoordig zijn er doeltreffende chloorvrije oplossingen die uw gezondheid en het milieu respecteren.

EEN BIOLOGISCH ZWEMBAD ZONDER CHEMICALIËN

Biologische filtratie zonder chemicaliën voor uw comfort.

Het onderhoud van uw zwembad is belangrijk. Tussen reiniging en filtratie zijn alle stappen belangrijk om ervoor te zorgen dat het water schoon is en vrij van de verspreiding van micro-organismen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Er worden regelmatig chemicaliën gebruikt, maar dit kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid van jong en oud. Oedeem, jeuk, een droge huid of andere problemen, sommige mensen reageren niet goed op de aanwezigheid van chloor in het water.

Om deze verschillende redenen, maar ook vanwege hun negatieve impact op het milieu, worden chemische producten voor de behandeling van zwembadwater steeds vaker verworpen. Met meer natuurlijke, chemicaliënvrije en ecologische methoden kunt u op een meer natuurlijke manier van uw zwembad genieten, zoals het biologische filtratiesysteem Vitii, dat kan worden geïnstalleerd op een nieuw of bestaand zwembad of zelfs op een containerbad.

filtration biologique vitii
piscine sans produits chimiques

EEN NATUURLIJK EN ORGANISCH ZWEMBAD

Vitii-filtratie voor een zwembad dat uw gezondheid respecteert.

In tegenstelling tot traditionele zwembaden kunt u met het natuurlijk zwembad Vitii een volledig natuurlijk zwembad creëren dat het milieu en uw gezondheid respecteert.

Vitii biedt een ecologisch filtratiesysteem op basis van drie filtratietrappen:

  • de afbraak van organisch materiaal
  • desinfectie van water
  • herbalancering van mineralen

Met het biologische zwembad Vitii geniet u van zuiver en aangenaam water. Water dat uw gezondheid en het milieu respecteert.

Lees meer over het biologisch zwembad Vitii