piscine sans produits chimique

EEN GEZOND, CHLOORVRIJ ZWEMBAD IN BELGIË

Met Vitii kiest u een zwembad dat uw gezondheid respecteert

Water in de tuin wordt niet alleen gebruikt om planten water te geven of voor esthetische doeleinden. Water is ook synoniem met ontspanning, verfrissing en zomerplezier.

Of het nu gaat om een overloopzwembad, een schootzwembad, een zwembad of een stadszwembad, er zijn veel verschillende soorten zwembaden om uw tuin te verfraaien.

Terwijl zwembaden bijna altijd synoniem zijn met chemische behandelingen, is het nu mogelijk om op natuurlijke wijze en zonder gevaar voor de gezondheid van het water te genieten.

Chloor, broom en koper zijn voorbeelden van producten die in zwembaden worden gebruikt. Waterbehandelingen die oogirritatie, allergieën, schimmel, longproblemen, … kunnen veroorzaken. Maar dankzij biologische en ecologische filtratie kunt u afscheid nemen van deze risico’s en het hele jaar door genieten van zuiver water.

BIOLOGISCHE FILTRATIE TER VERVANGING VAN CHLOOR

Natuurlijk water dankzij Vitii filtratie.

Vitii is een uniek bio-mineraal filtratiesysteem. Dit filtratiesysteem is ontworpen om te worden aangepast aan alle zwembaden. Zo kan het traditionele zwembaden omvormen tot natuurlijke zwembaden.

Biologische filtratie is gebaseerd op het principe van de kringloopeconomie, waarbij water wordt gerecycleerd. Door een combinatie van bacteriële filtratie, die een levensevenwicht tot stand brengt, UV-filtratie en mechanische filtratie kan het water op een optimale kwaliteit worden gehouden.

Zuiver, zacht water dat doet denken aan baden in een bergmeer of rivier. Gezond water voor u en het milieu.

filtration biologique vitii
piscine sans produits chimiques

EEN CHLOORVRIJ ZWEMBAD IN HARMONIE MET UW OMGEVING

Een systeem ontworpen voor u

Vitii biedt chloorvrije zwembaden aan in België, Frankrijk en elders. Een innovatief concept dat voor iedereen geschikt is. Of het nu gaat om een hotelzwembad, een fitnesscentrum, een openbaar zwembad of een binnen- of buitenbad, Vitii filtratie levert chloorvrij water voor alle soorten zwembaden.

Filtratie die ook via een app kan worden geregeld. Een gemakkelijke en intuïtieve functie voor iedereen.

Biologische filtratie maakt het mogelijk het genot van water te verzoenen met het milieu en het respect voor uw gezondheid!

Aarzel niet om ons te contacteren om uw natuurlijk en chloorvrij zwembadproject in België te bespreken.

Lees meer over het biologisch zwembad Vitii