transformer son bassin en piscine naturelle

EEN MEER ECOLOGISCH ZWEMBAD

Hoe maak je van je zwembad een duurzaam zwembad?

Vandaag is er een echt collectief bewustzijn ontstaan om onze impact op de planeet te verminderen. Hoewel er veel inspanningen worden geleverd, is het soms moeilijk om comfort en ecologie met elkaar te verzoenen.

Het bezit van een zwembad kan uw facturen en ecologische voetafdruk snel verhogen. Een traditioneel zwembad gebruikt elektriciteit, chemicaliën, … en dit alles heeft een impact op het milieu. Maar vandaag is het mogelijk om uw bestaande zwembad om te vormen tot een natuurlijk en biologisch zwembad. Vitii-filtratie is een ideaal alternatief.

EEN DUURZAME AANPAK VAN ZWEMBADEN

De biologische filtratie transformeert uw zwembad.

Steeds meer zwembadeigenaars denken erover na om hun zwembad duurzamer en milieuvriendelijker te maken.

Met Vitii is het mogelijk om uw zwembad om te vormen tot een natuurlijk zwembad. Een ideaal systeem voor particuliere zwembaden en openbare zwembaden.

Vitii biedt een uniek filtratiesysteem op basis van 3 fasen: afbraak van organische stoffen, desinfectie en herbalancering van mineralen.

Dit filtersysteem kan in een klassiek zwembad worden geplaatst om te profiteren van zuiver water, zonder chemicaliën, met respect voor de gezondheid en het milieu. Een pluspunt waarmee u kunt genieten van een zwembad in harmonie met zijn omgeving.

transformer son bassin en piscine écologique
piscine naturelle écologique

HET PRINCIPE VAN DE VITII-FILTRATIE

Een uniek filtersysteem dat uw zwembad verandert in een natuurlijk zwembad.

Vitii, gerecycleerd en milieuvriendelijk water.

Met de Vitii-filtratie op basis van bacteriële filtratie behoudt het water jarenlang zijn optimale kwaliteit. In combinatie met mechanische filtratie en UV-filtratie wordt het water nooit aangetast.

Het verbruik wordt dus sterk verminderd. Alleen het water van de terugspoeling om dode bacteriën te verwijderen wordt gebruikt. Dit betekent dat het waterverbruik aanzienlijk kan worden verminderd, terwijl u toch van alle voordelen van het zwembad kunt genieten.

En vergeet niet dat u met de Vitii-filtratie het water kunt afvoeren en er een uitstekende meststof van kunt maken voor uw tuin of moestuin.

Met Vitii kunt u geld besparen en tegelijkertijd het milieu respecteren.

Lees meer over het biologisch zwembad Vitii