EEN NATUURLIJK ZWEMBAD ZONDER PLANTEN

Duik in het zwembad van morgen met Vitii, het natuurlijk zwembad gecreëerd in België

Binnen of buiten, een zwembad biedt een ruimte voor welzijn in uw huis. Het zwembad kan sportief, verfrissend, leuk en/of ontspannend zijn. Het is een plezier voor jong en oud.

Tegenwoordig moet het zwembad ook zijn steentje bijdragen op het gebied van ecologie en gezondheid. Zo is Vitii geboren!

Vitii is een innovatief concept. Het natuurlijk zwembad van de toekomst.

Door af te zien van chemicaliën en planten biedt Vitii een filtratiesysteem dat gemakkelijk te installeren is, zonder gezondheidsrisico’s en dat ervoor zorgt dat uw bad net zo natuurlijk is als op de top van de bergen.

DE VOORDELEN VAN HET NATUURLIJK ZWEMBAD IN BELGIË

Een zwembad zonder chloor, chemicaliën of planten.

Het natuurlijk zwembad van Vitii combineert het plezier van water met de uitdagingen van onze maatschappij. Kiezen voor Vitii betekent positief reageren op de wereld van morgen en op een betere toekomst.

  • Beter waterbeheer: dankzij de biologische filtratie wordt het water eindeloos gerecycleerd. Het systeem verbruikt zeer weinig water.
  • Optimalisering van het elektriciteitsverbruik: het natuurlijk zwembad werkt langzamer dan een traditioneel zwembad, waardoor elektriciteit wordt bespaard. Bovendien kan het worden gecombineerd met duurzaam apparatuur (fotovoltaïsche panelen, enz.).
  • Milieuvriendelijk: het natuurlijk zwembad gebruikt geen chemicaliën. Als het geleegd zou worden, zou het een echte meststof voor de natuur zijn.
  • Geen gezondheidsrisico’s: Geen chemicaliën, geen allergieën, geen irritaties, geen longproblemen, enz.

Het Vitii zwembad biedt een natuurvriendelijke filtratie. De gebruikte technologie is compatibel met de traditionele zwembaduitrusting. Bovendien is de filtratietechnologie voorgemonteerd en bespaart het tijd op de bouwplaats.

Alles is zo ontworpen dat u kunt overschakelen op een natuurlijk zwembad.

piscine naturelle belgique avantages

HET ZWEMBAD VAN DE TOEKOMST

Vandaag de beste keuze maken voor morgen

Het Vitii zwembad biedt een nieuwe waterervaring. 100% natuurlijk, het maakt een zacht en risicoloos baden mogelijk.

Daar houdt de innovatie niet op. Het zwembad biedt andere voordelen zoals de installatie van accessoires zoals verwarming, rolluiken, warmtepomp, …

Er is ook een App beschikbaar om de waterkwaliteit, wascycli, … van het zwembad op elk moment te controleren op een smartphone, tablet of computer

LATEN WE PRATEN OVER UW PROJECT

Een zwembad dat bij uw inrichting past.

Wilt u een natuurlijk zwembad bouwen in België, Wallonië of Vlaanderen? Hebt u al een zwembad en vraagt u zich af of u dat kunt ombouwen tot een natuurlijk zwembad?

Laten we uw toekomstig natuurlijk zwembadproject in België bespreken.

filtration biologique vitii

Lees meer over het biologisch zwembad Vitii