piscine naturelle privée

ZACHT WATER DAT UW GEZONDHEID RESPECTEERT

Natuurlijk zwemmen voor het hele gezin.

Een natuurlijk zwembad thuis is een droom die uitkomt.

Als de installatie van het zwembad samengaat met waterplezier en ontspanning in familieverband, dan moet het zwembad vandaag beantwoorden aan verschillende doelstellingen zoals de ecologie, het energieverbruik en de gezondheid van iedereen.

Inderdaad, het klassieke zwembad is niet meer in fase met de huidige debatten. Tussen de gebruikte chemische producten en de kwaliteit van de gebruikte energie, willen veel mensen een meer verantwoord zwembad.

Het natuurlijk biologisch zwembad is een interessant alternatief voor iedereen. Een duurzaam systeem dat kan worden aangepast aan zowel nieuwe als oude zwembaden dankzij de biologische filtratie van Vitii.

EEN NATUURLIJK EN ESTHETISCH ZWEMBAD

Een charmante aanwinst in de tuin.

Een natuurlijk zwembad verfraait uw exterieur. Gelegen in het hart van de tuin of op het terras, biedt een biologisch zwembad zuiver, aangenaam water met groene schijnen die doen denken aan kreken en lagunes.

Naast de esthetische aantrekkingskracht biedt het natuurlijk zwembad een unieke waterkwaliteit. Met respect voor het milieu en de gezondheid, irriteert dit water de ogen niet, droogt het de huid niet uit en veroorzaakt het geen allergieën of ademhalingsproblemen.

Het natuurlijk zwembad Vitii kan efficiënt worden verwarmd om een ideale zwemervaring te garanderen. Zo kan het hele gezin het hele jaar door genieten van het waterplezier.

piscine naturelle et biologique privée
piscine naturelle privée : application

AANGESLOTEN FILTRATIE

De gegevens van het natuurlijk zwembad binnen handbereik.

De Vitii-filtratie is eenvoudig te installeren en te controleren. Dankzij een App wordt het beheer van de waterkwaliteit gecontroleerd en geregeld. Een intelligente en voorspellende toepassing van de situatie die altijd zorgt voor een goed biologisch evenwicht van het zwembad en ecologische wascycli van de filtratie. Zo kunt u uw zwembad altijd in de gaten houden. En het is altijd klaar voor gebruik met gezond en zuiver water.

Het ecologische filtersysteem bespaart bovendien op water- en energieverbruik. Een extra voordeel voor een duurzaam zwembad.

Voor meer informatie over het biologisch zwembad Vitii