piscine naturelle centre de fitness

WATER DAT UW GEZONDHEID RESPECTEERT

Een natuurlijk en chemievrij zwembad voor fitnesscentra.

Veel fitnesscentra bieden groepslessen aan in een zwembad. Aquabike, aquagym, aquafitness of zelfs babyzwemmen, aquafitnesslessen Aquabike, aquagym, aquafitness of zelfs babyzwemmen, aquafitnesslessen bieden veel voordelen voor het lichaam en voor het welzijn van zowel sportievelingen als amateurs.

Sporten in het water biedt een andere ervaring. Het lichaam hoeft niet met gewicht te werken, de bewegingen zijn gemakkelijker en de gewrichten worden minder belast.

Met water kunt u uw spieren diepgaand trainen, terwijl de spiervermoeidheid en de kans op spierpijn afnemen. Een echte aanwinst voor sporters van alle leeftijden.

SPORT EN GEZONDHEID COMBINEREN

Biologische filtratie voldoet aan ieders comfortbehoefte.

Het Vitii filtersysteem is gebaseerd op een ecologisch systeem dat geen chemicaliën gebruikt. Mechanische filtratie gecombineerd met UV-filtratie maakt het mogelijk het zwembad te vullen met biologisch water dat ideaal is voor de gezondheid en de fysieke inspanning in het water.

Het Vitii-systeem kan worden geplaatst op alle bestaande of niet bestaande zwembaden, de filtratie zelf verandert het zwembad in een natuurlijk biologisch zwembad. Zo worden de risico’s van chloor zoals geïrriteerde ogen, ademhalingsproblemen of allergieën vermeden.

filtration biologique vitii
Les avantages de la piscine naturelle pour les centres de fitness

WATER DAT UW GEZONDHEID RESPECTEERT

Een natuurlijk zwembad zonder chemicaliën.

Fitnesslessen in een natuurlijk en ecologisch zwembad laten u genieten van een sportsessie zonder gezondheidsrisico’s.

Een dubbel voordeel voor uw lichaam en uw gezondheid. Bovendien kan het zwembad zonder gezondheidsrisico’s worden verwarmd. Elke installatie moet worden bestudeerd om uw gebruikers het beste comfort te bieden.

Denk voor uw fitnesscentrum aan het natuurlijk zwembad Vitii.

Voor meer informatie over het biologisch zwembad Vitii