filtration biologique piscine

GEZOND WATER VOOR JE BABY

Veilig zwemmen voor babyzwemmers.

Vitii biedt een ecologisch filtratiesysteem dat speciaal is ontworpen om alle zwembaden om te vormen tot natuurlijke, ecologische en gezondheidsvriendelijke zwembaden. Een ideaal systeem om babyzwemlessen aan te bieden zonder gevaar voor de gezondheid van uw kind.

Voor baby’s bieden waterlessen veel voordelen. De chemicaliën die in traditionele zwembaden worden gebruikt, kunnen echter gevaarlijk zijn voor kinderen. Vitii biedt een ideale oplossing om kinderen te laten gedijen in water. Vitii filtratie verandert zwembaden in natuurlijke biologische zwembaden voor het welzijn van iedereen, vooral baby’s.

Het natuurlijk en biologisch zwembad biedt alle geneugten van water zonder chemicaliën.

ZUIVER WATER

Het natuurlijk zwembad voldoet aan de behoeften van een chloorvrij zwembad.

Het natuurlijk zwembad biedt ecologisch gefilterd water zonder chemicaliën. Dit maakt het mogelijk een zwembad aan te bieden dat 100% gezond is en zonder risico’s voor baby’s. Chloor en chemicaliën die in zwembaden worden gebruikt, kunnen namelijk schadelijk zijn voor de algemene gezondheid van baby’s.

De gebruikte chemicaliën kunnen ademhalingsproblemen, allergieën en ook huidirritaties veroorzaken. Bij een natuurlijk zwembad levert het water geen gezondheidsrisico’s op voor kinderen en volwassenen.

filtration biologique vitii

IDEAAL WATER VOOR BABY’S

Uw baby kan genieten van de geneugten van het water

Een natuurlijk zwembad met biologische filtratie laat baby’s zonder risico’s genieten van de geneugten van water.

Zwemlessen voor baby’s stellen het kind in staat al spelend het watermilieu te ontdekken. Het contact met water zal al hun zintuigen prikkelen en hun zintuiglijke en motorische ontwikkeling stimuleren, maar ook hun emotionele ontwikkeling door de socialisatie met andere baby’s.

Babyzwemlessen, een troef voor de ontwikkeling van uw kind in alle veiligheid in een natuurlijk zwembad van Vitii in België.

Lees meer over het biologisch zwembad Vitii