Piscine naturelle pour les centres de bien-être

EEN NATUURLIJK ZWEMBAD VOOR ONTSPANNING

Wellness in het hart van het natuurlijk zwembad.

Water staat centraal in wellnesscentra en wellnessfaciliteiten. Water is synoniem met welzijn, het helpt stress te verminderen, pijn te verlichten. Hydrotherapie heeft vele voordelen voor lichaam en geest.

In een wellnesscentrum zal een natuurlijk zwembad bijdragen tot een wellnesservaring dankzij zijn ecologische troeven, zijn groene waterreflecties en zijn gezondheidsvoordelen.

Om te voldoen aan de wetgeving en de gezondheidsnormen, moet elk Vitii-project grondig worden geanalyseerd om er zeker van te zijn dat het verenigbaar is met de verschillende gebruiksscenario’s en de beste natuurlijke zwemervaring biedt.

EEN ZWEMBAD DAT UW GEZONDHEID RESPECTEERT

Een natuurlijk zwembad zonder chloor.

Het natuurlijk zwembad Vitii is gebaseerd op ecologische filtratie. Een filtersysteem dat geen chemicaliën gebruikt. Dit betekent dat zwemmen een ontspannende ervaring blijft zonder de huid, ogen, allergieën of ademhalingsproblemen te irriteren.

Het natuurlijk biologisch zwembad respecteert alle huidtypes maar ook het milieu. Biologische filtratie vermindert het verbruik van water maar ook van energie. Een ecologisch pluspuntje.

filtration biologique vitii
piscine naturelle vitii

EEN ESTHETISCH ZWEMBAD

Water met groene schijn.

Un bassin peut facilement se transformer en piscine naturelle pour offrir une baignade dans une eau douce et saine. La piscine naturelle peut être chauffée pour assurer une expérience agréable dans une ambiance zen.

In een wellnesscentrum helpt een zwembad om een sfeer te creëren die in het teken staat van ontspanning. Het natuurlijk zwembad draagt volledig bij aan dit concept door de toevoeging van zuiver water met een groene schijn.

Een zwembad kan gemakkelijk worden omgevormd tot een natuurlijk zwembad om een duik in zacht en gezond water aan te bieden. Het natuurlijk zwembad kan worden verwarmd om een aangename ervaring in een zen-sfeer te garanderen.

Ontdek meer over het biologisch zwemCONTACT OPNEMENbad van Vitii