piscine naturelle pour les hôtels

EEN BIOLOGISCH ZWEMBAD VOOR EEN ONTSPANNINGSRUIMTE

Een ecologische en ecologisch verantwoorde filtering voor hotels.

Het natuurlijk zwembad biedt een uniek en ecologisch verantwoord waterelement voor hotels. Door respect voor het milieu, esthetiek en het welzijn van de gasten te combineren, kan het natuurlijke zwembad een echte troef worden.

Dankzij de ecologische filtering van Vitii kunnen zwembaden eenvoudig worden omgevormd tot natuurlijke zwembaden. Eenvoudige, ecologische en chemicaliënvrije filtratie die energie bespaart. Het waterverbruik komt alleen van het terugspoelen dat nodig is voor de filtratie.

Een aangenaam en kostenbesparend natuurlijk zwembad.

Om te voldoen aan de wetgeving en gezondheidsnormen moet elk Vitii-project grondig worden geanalyseerd om er zeker van te zijn dat het verenigbaar is met de verschillende gebruiksscenario’s en de beste natuurlijke zwemervaring biedt.

EEN ESTHETISCH ZWEMBAD

Een natuurlijk zwembad met groene waterschijn.

In een hotel creëert een zwembad een sfeer die in het teken staat van welzijn. Een zwembad biedt de gasten de mogelijkheid om een ontspannende pauze te nemen.

Esthetisch en gezond, het natuurlijk biologisch zwembad is ideaal voor een ontspannende duik. Het natuurlijk zwembad biedt water met groene schijnen die lijken op de kleur van lagunes of kreken.

Een esthetische meerwaarde voor uw hotel.

piscine naturelle biologique hôtels
Piscine naturelle pour les hotels

ZACHT WATER DAT UW GEZONDHEID RESPECTEERT

Vitii biedt een filtersysteem dat uw gezondheid respecteert.

De ecologische filtratie van Vitii is eco-verantwoordelijk, esthetisch en bovendien gezondheidsvriendelijk. Met Vitii kan een hotel profiteren van een waterpartij met een groene schijn die zuiver en gezond zwemwater biedt. Het zwembad kan ook worden verwarmd zonder de natuurlijke balans van de filtering te verstoren.

Een natuurlijk zwembad dat geen chemicaliën gebruikt. Dit voorkomt het risico op irritatie, allergieën of ademhalingsproblemen.

Zorg ervoor dat uw gasten een ontspannende tijd hebben met een natuurlijk zwembad.

Voor meer informatie over het biologisch zwembad Vitii