piscine bio minérale

EEN MILIEUVRIENDELIJK, BIO-MINERAAL ZWEMBAD

Vitii, filtratie ten dienste van de natuur

Geïnspireerd door de natuur, biedt Vitii bio-minerale zwembaden aan. Zwembaden die uw gezondheid en het milieu respecteren.

Droomt u van een zwembad, maar houden de impact op de natuur en de gezondheidsrisico’s u tegen? Vandaag is het mogelijk om natuur, gezondheid en zwemplezier met elkaar te verzoenen.

Vitii laat u genieten van natuurlijk, chemievrij water! Dankzij studies van het mechanismen van de natuur, heeft Vitii een uniek filtratiesysteem kunnen creëren.

Een filtersysteem, gebaseerd op het evenwicht van levende organismen, biedt aan elke zwemmer zuiver en natuurlijk water aan. Dit systeem is bestudeerd en getest. Het kan geïnstalleerd worden in nieuwe of bestaande zwembaden, zowel bij particulieren als semi-publieke zwembaden zoals hotels, fitnesscentra, enz.

DE VOORDELEN VAN HET BIO-MINERAAL ZWEMBAD

Een duurzame keuze

Vitii-filtratie is een uniek bio-mineraal filtratiesysteem met vele voordelen:

  • Er wordt minder water verbruikt en de filters worden minder vaak gewassen.
  • Het water is niet vervuild, kan zonder problemen in het milieu worden geloosd en bevat geen zuren, chloor of metalen die schadelijk zijn voor de gezondheid.
  • Het systeem is gebaseerd op het evenwicht tussen inputs en filtervertering.
  • De gebruikte materialen zijn duurzaam omdat de gebruikte producten niet agressief zijn voor de liner, boordstenen, enz.

Dit filtersysteem zorgt voor een waterkwaliteit die voldoet aan de Belgische en Franse gezondheidsvoorschriften. Alle comfortuitrustingen van een zwembad zoals verwarming, rolluik, tegenstroomzwemmen, overdekt zwembad, … zijn compatibel met het natuurlijk zwembad Vitii.

De Vitii-filtratie kan aangestuurd worden via een app, nog een voordeel voor deze filtratie.

filtration bio minerale
piscine sans produits chimiques

FILTRATIE IN DETAIL

Een systeem ontworpen voor u

De unieke filtratie van Vitii is gebaseerd op de nabootsing van de natuur.

  1. Het water wordt eerst mechanisch gefilterd. Dit filter verwijdert organische stoffen en zwevende deeltjes tussen 30 en 80 micron.
  2. Dan kan het water de bacteriële verteringsfase doorlopen. Een complex ontworpen om de inputs te verteren en af te breken.
  3. Vervolgens wordt het water gezuiverd met UV-C. Deze zuivering zal de levende organismen oxideren en het water van zuurstof voorzien om het evenwicht van het milieu te bevorderen.
  4. Als laatste stap wordt het water in evenwicht gebracht. Dit gebeurt met behulp van een bacteriële cocktail om de goede werking van de filter te garanderen. De hardheid van het water wordt gecorrigeerd.

HET PLEZIER VAN BIO-MINERAAL WATER

Voor jong en oud

Vitii’s biominerale filtratie vertegenwoordigt een nieuwe benadering van zwembaden.

Het biedt nieuwe sensaties van zachtheid! Een beetje zoals zwemmen in een bergmeer.

Water dat in harmonie is met de natuur en met de gezondheid van de baders. Vergeet door chloor rood geworden ogen, de geur of een geïrriteerde huid en geniet het hele jaar door van natuurlijk zwembaden met Vitii.

Lees meer over het Vitii Bio-mineraal zwembad