Het is zover, het is lente!

Het mooie lenteweer is in aantocht en het is tijd om uw biologisch Vitii zwembad te starten!

Voor een succesvol seizoen is deze start het belangrijkste!

Hier zijn de 3 essentiële stappen voor een zomer zonder verrassingen:

Opstarten/Minimaliseren

Zodra de lente aanbreekt, is het eerste wat u moet doen is het water van uw natuurlijke zwembad analyseren met uw Vitii testkoffer, uw Spintouch of bij een van onze partners uitgerust met een Aqualyser teller. Corrigeer uw mineralenbalans met GH+ of KH+ poeder om een verhouding tussen 0,5 en 0,75 te verkrijgen bij het delen van uw carbonaten (KH of TAC) door uw mineralen (GH of TH).

Optinit - Anti-phosphate - Pack de démarrage Vitii

Zodra dit evenwicht is bereikt, is het noodzakelijk om uw biologische filter een goede start te geven met uw Vitii starterspakket, dat bestaat uit een Vitii antifosfaat en een Optinit.

Onderhouden

Controleer de staat van uw 4 verbruiksartikelen om deze nieuwe zomer van uw zwembad te genieten. Let vooral op uw Bacteri bag-in-box. Dit is een bederfelijk product als het langer dan 6 maanden open is geweest. Overweeg het eventueel te vervangen…

Bacteri 5L Vitii

Ter herinnering, Bacteri bevat een cocktail van goede bacteriestammen en de nodige mineralen om uw biologische filter te onderhouden.

Reinigen

Zowel tijdens het seizoen als aan het begin, als uw biologisch zwembad sterk vervuild is, kan ons Vitii interventiepakket u helpen!

Biobooster + et pH - : Pack d'intervention Vitii

Dankzij het pH-poeder zal de Biobooster+ een verhoogde efficiëntie hebben: die van de versterking van de bacteriële ontwikkeling door te leiden tot de verwijdering van afvalstoffen.

Nu heb je alle geheimen voor een succesvol seizoen, je hoeft alleen nog maar te genieten van het heldere, gezonde en aangename water.

Vitii Aquatic Science Logo