Binnen, buiten, klein of groot, de zwembaden zijn een genot voor de eigenaren.

Een zwembad in een huis stelt u in staat om te ontspannen in het water, een plek waar u zich met uw gezin kunt vermaken met een paar eenhoorns of opblaasbare matrassen.

Tegenwoordig evolueren filtratiesystemen om een ware welzijnservaring te bieden, met water dat zo zacht en helder is als op de top van de bergen. Water dat voor u en uw gezondheid zorgt.

Ontdek de voordelen van het Vitii Bio-mineraal zwembad.

Vitii, de voordelen van de natuur in uw zwembad

Vitii is ontstaan uit de studie van de natuur.

Analyses, stalen, studies, het is na een lang proces van onderzoek dat de Vitii teams een uniek filtratiesysteem hebben opgezet. Een efficiënt filtersysteem dat geen chloor, broom of chemicaliën gebruikt. Een kleine revolutie die een grote impact kan hebben op het milieu en op ons welzijn.

Een zwembad is een aanzienlijk wellness-voordeel, zowel thuis als in de semi-openbare en openbare ruimte. Maar dit betekent niet dat ecologische, milieu- en gezondheidskwesties moeten worden genegeerd.

Daarom hebben we bij Vitii een manier gevonden om het beste van het zwembad te combineren met een ecologisch verantwoorde aanpak.

De voordelen van het bio-mineraal en natuurlijk zwembad van Vitii

Het door Vitii gecreëerde filtratiesysteem biedt meerdere voordelen voor het milieu, het energieverbruik, de gezondheid en het waterplezier. Een uniek recept waarmee u kunt genieten van zuiver water zonder het milieu te bedreigen of uw lichaam bloot te stellen aan gezondheidsrisico’s.

Een natuurlijk zwembad zonder planten

Het Vitii filtersysteem biedt alle voordelen van een natuurlijk zwembad: zacht water, zonder chemicaliën en in harmonie met de natuur.

Dankzij het filtersysteem hoeft het zwembad geen verschillende bekken en zelffilterende planten te installeren. Het water in het zwembad is kristalhelder, zacht met groene waterschijn. Een echte zwemervaring in een esthetisch kader.

Een verwarmd zwembad

Omdat voor de Vitii-filtratie geen planten nodig zijn, kan het zwembad zowel binnen als buiten gemakkelijk worden verwarmd.

Minder waterverbruik

Biologische filtratie accumuleert geen vervuilende bijproducten, waardoor het water kan worden hergebruikt. Het kan worden teruggegeven aan de natuur, worden hergebruikt voor tuinieren of andere doeleinden.

Bovendien kan het water zelfs als meststof worden gebruikt.

Een duurzaam zwembad

Het Vitii natuurlijk zwembad is duurzaam.

Het systeem is niet corrosief voor de onderdelen van het zwembad. De liner degradeert dus minder snel dan in een traditioneel zwembad. Ook de in te sluiten delen gaan minder snel achteruit, zoals de boordstenen, de boorden van het zwembad, de verschillende onderdelen die de technische ruimte vormen, enz.

Dit is een voordeel waarmee u op lange termijn geld kunt besparen.

Een zwembad dat minder energie verbruikt

Het Vitii filtersysteem optimaliseert het elektriciteitsverbruik van het zwembad. Het filtratiesysteem zal langzamer draaien dan een traditioneel zwembad, waardoor energie kan worden bespaard. Bovendien kan het worden gecombineerd met apparatuur in huis zoals een dubbele tijdmeter, zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen, enz.

Een zwembad dat uw gezondheid respecteert

Het Vitii natuurlijk zwembad is een unieke ervaring. Het biedt een zacht gevoel op de huid.

Het respecteert ieders gezondheid en veroorzaakt geen oogirritatie, ademhalingsproblemen of allergieën.

Een voordeel voor het hele gezin.

Een aangesloten zwembad

Hier is een laatste element om niet te vergeten, het Vitii natuurlijk zwembad is verbonden. U kunt een applicatie installeren waarmee u het zwembad in real time en op afstand kunt beheren. Een andere troef om uw zwembad en uw verbruik te beheren.

Het Vitii natuurlijk zwembad is een echte aanwinst om te genieten van de geneugten van water zonder schadelijk te zijn voor de planeet of uw gezondheid.

Een bio-mineraal zwembad dat voldoet aan de uitdagingen van vandaag en morgen!

Voor meer informatie over het natuurlijk zwembad Vitii